resim
Holger Badstuber
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.90
Uyruk:Almanya
  • 32
    şu anki ortamda yaşı ve bu seneki sakatlığını atlatmış istikrarlı performansıyla sene sonu sözleşmesi bitecek olduğundan galatasaray'ın kaçırmaması gereken sol ayaklı gerçek bir sol stoperdir.

    seneye kuvvetle şampiyonlar liginde oynayacak olan bir galatasaray'ı asla reddetmeyecek bunu bir meydan okuma olarak addedip kariyerinde yeniden zirveye çıkma niyetinde olacak olan alman futbolcudur. 28 yaşında olmasına rağmen alman milli takımı, bayern münich, schalke ve stuttgart tecrübeleri olan istenildiğinde sol bek de yedekleyebilecek (löw kendisini höwedes'ten önce bu şekil bir joker olarak birkaç maçta 2010 öncesinde denemişti) hava toplarında üstün, ayağına hakim harika bir stoperdir.

    https://upload.wikimedia.org/...ger_Badstuber_01.JPG

    not: solakların altın sayıldığı bir futbol döneminde üstelik son transfer döneminde fenerin elinden kaçırdığı bu genç sayılabilecek tecrübe abidesi mutlaka dikkat-i nazara alınmalıdır. zira 8 milyon euro verip fos çıkacak tanınmamış bir isim yerine 0.25 milyon euro verip bekleneni alabileceğimiz olası transfer hamlemizin adıdır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın