resim
Oğuzhan Özyakup
Takım:Fortuna Sittard
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:31
Boy:1.80
Uyruk:Türkiye
  • 535
    oğuzhan galatasaray ve fatih terim'in elinde 40 milyon euroluk futbolcuya döner. çok kaliteli ve modern futbola uygun bir stili var. tabi ki zor bir transfer, beşiktaş ciddi para kazanmadan bırakmaz gibi.

    edit: karakter meselesine çok takar olduk. kabul edin bizim öyle bir misyonumuz yok, biz başarı istiyoruz, arda gibi çok ileri noktada sıkıntılı bir durum yoksa, herkesi kabul ederiz, ettik de. en yakın örneği fatih terim. ben hiçbir zaman karaktersiz demedim ama bizden gittiğinde demediğimiz kalmadı. adı im"para"tor oldu. o gittikten sonra başarısız olunca, anında sildik attık geçmişi, takiye yaptık, terim'i bağrımıza bastık. çünkü başarısızlıktan bıktık.

    diğer mesele ise ; açıkçası ben futbolcuların karakterini tanıyacak kadar özel hayatını takip etmiyorum. sahada olan şeylere oldukça töleranslıyım ,boku çıkmadığı sürece. halı sahada bile yeri geliyor kavga boyutuna geliyoruz, spor adrenalindir, sinirleri tetikler yeri geldiğinde. oğuzhan melo'yu attırdı, melo emre'yi... çok karakterli bulduğumuz kewell genç oyuncu ile küstü aylarca sert girdi diye. çok sevdiğimiz bülent, rakip forvete tükürürdü , dirsek atardı.

    son dönemlerde oldukça arttı bu "karakter" beklentisi. yasin gol atınca burun kıvıranlar oldu, bu adam "karaktersiz " diye. tekrar söyleyeyim bizim öyle bir misyonumuz hiçbir zaman olmadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın