resim
Barış Özbek
Takım:Kariyer Sonu
Mevki:Merkez Orta Saha
Yaş:37
Boy:1.81
Uyruk:Almanya
  • 1507
    galatasaray dergisi'ndeki bir ropörtajında, "hocam* beni sürekli maç içerisinde yerimi kaybetmemem, alan hakimiyetimi elden bırakmamam konusunda uyarıyor. iyi de ben bunu yapmazsam barış özbek olamam ki, alanımı terkedip pres yapmazsam kendimi gösteremem ki." gibilerinden beyanatı vardı.

    tebrik ediyorum barış kardeş. hocanı, özellikle de feldkamp gibi bir hocayı dinlemeyip "barış özbek olmak için" kafana göre takılırsan sonucu bu oluyor. hiç beklenmedik şekilde efsane başlayan, galatasaray'ın sağ açığının sürekli oyuncusu olduğun kariyerin daha 30'una basmadan sona erdi. tabi 2008-2009 sezonunun 2. haftasında kayseri'de ayağının kırılmış olması da bir etken ama asıl önemli olan kafa yapındaki kırıklıklardı. bir de şahsi internet sitesi vardı bu arkadaşın. daha sosyal medya yokken futbolcular, şarkıcılar vs. arasinda popülerdi kişisel internet siteleri. oradaki altın zincirli yarı çıplak pozları da dönemin göz kanatan ayrıntılarından biriydi. bugünlerde bu akımın son temsilcisi için (bkz: arda turan).

    kendisine dair akılda kalan noktalardan biri de "inşallah çocuğun boynu kırılmamıştır" dedirten 'no look' paslarıydı. namazda, son oturuşta verilen selamın süresi bile barış'ın 'no look' pas atarken başka yöne bakma süresinin bir kaç katı uzunluktaydı, hatırlayanların gözünün önüne gelecektir hemen. ekürisi serkan çalık'la birlikte çabuk parlayan, çok daha çabuk sönen, galatasaray'a gelen en son gurbetçi ikilinin orta saha olanıydı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın