resim
Franck Henry Pierre Ribéry
Görev:Teknik Çalışma Antrenörü
Takım:Salernitana
Yaş:41
Uyruk:Fransa
  • 538
    sezon sonu bayern münih ile sözleşmesi bitecek efsane futbolcu. sol kanattaki eksikliğimizi giderebilecek bir dünya yıldızı. rummenige kendisiyle sözleşme yenilenmeyeceğini açıklamıştı.

    david alaba ile yaz kampında yaptıkları galatasaray paylaşımları arda turan'ı galatasaray'a kitlemeye çalışan fenerli ve işbirlikçi truva galatasaraylı medya mensuplarına korkulu geceler geçirtmişti.

    hele ki necati ateş ile internetten kupalı yazışmaları galatasaray taraftarında heyecan yaratmıştı. devre arası gelse sezon beşiktaş ve fener için şimdiden kapanır. eski takımını tercih etmek ve seneye şampiyonlar liginde oynamak varken bayern münih sonrasında ribery adına galatasaray muazzam olur. bizim içinse paha biçilmez bir başka psikolojik üstünlük ve arda turan gibi hadsizlere büyük bir tokat olur.

    değerlendirilmesi gereken ve 5-1'lik kupa maçının fenerlilerde yarattığı travmanın hatırlanması gereken futbolcudur. eğer adnan öztürk fenerli medyanın gazına gelip kendisini kaçırtmasaydı çok sevdiği galatasaray taraftarı ile en az 3 sene daha aşağıdaki sloganı çektirirdi fenerbahçe için galatasaray taraftarına;

    https://www.youtube.com/watch?v=cK9BxpG1gvQ

    https://www.youtube.com/watch?v=rWhlolt9G5E (bu da nostalji 2.40)

    bir şuna bakın renktaşlar;

    https://www.youtube.com/watch?v=5TzoLxukNHw

    bir de manken mi spiker mi belli olmayan kadınların omzunda canlı yayında ağlayan arda:) bir daha nah geçersin galatasarayın önünden, fenerliler tarafından kullanılıp buruşturulan arda turan...ribery ribery...fenerbahçeyi

    https://www.youtube.com/watch?v=sotxk4uYC9Q (adamda utanma yok da dursun burada yine de...)
App Store'dan indirin Google Play'den alın