resim
Necati Ateş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:44
Uyruk:Türkiye
  • 1964
    florya'nın huzur evine döndüğünün kanıtı olan futbolcu.

    bu ne arkadaş her eski futbolcumuzu göreve getirip, onlara iş kapısı mı açacağız. yılbaşı gecesi çeşme alaçatı'da gördüm kendisini. yanında ceyhun eriş denen fenerli bozması vardı. kanki kanki takılıyorlardı. önüne gelene kulupte görev verirsen sonra yardıra yardıra köstebek ararsın. bu adamın ceyhun eriş ile arasındaki sıkı fıkı ilişki hiç de hoşuma giden bir durum olmadı. elbette beni ilgilendirmez kimle takılırsa takılsın özel hayatıdır ama sonuç itibariyle şuanda aktif şekilde kulupte görev alacağına göre , konu direkt olarak galatasaray'ımı ilgilendiriyor.

    tamam hasan, ümit, tafo bir şey dediğimiz yok da bu adamın neyine güvenip analiz sorumlusu yaptık. bir taraflarımızdan departman uydurmayalım ya! analiz sorumlusu nedir arkadaş. hadi analiz sorumlusunu anlarım da necati ateş ne alaka. beınsport'da bile 10 dakikadan fazla tahamül edemeyip maçları mute yapıp izliyordum. harbiden suyu çıktı bu işin. suat kaya, tugay kerimoğlu, bülent korkmaz 'ı da bir yerlere sıkıştıralım tam olsun bari.

    futbolculuğuna zerre lafım yok ama bizde top koşturmuş herhangi bir futbolcuya da ömrümüz boyunca kulüpte tutacaz diye bir kaide yok! gitsinler orda burda yorumculuk yapsınlar, kulubü saçma sapan sorumlular ile şişirmenin manası yok!
App Store'dan indirin Google Play'den alın