• 21
    hakkı yenen büyük hocamızdı. tıpkı fatih hoca gibi federasyon tarafından aynı anda hem türk milli takımını hem de galatasarayı çalıştırmak durumunda kalmıştır. nedense ünal başkan bu duruma hiç itiraz etmemiş bir basın açıklamasıyla geçiştirmişti.

    zaten hocam senden sonra bir daha türk milli takımı abd'yi yensin bir daha voleybolu takip etmem...en önemli özelliği kim yetenekliyse yaşlı olmasına bakmadan oynatmasıydı. tabii ki beyfendi bir adam olduğundan guidetti gibi basılmış hatun gibi sağa sola saldırmadığından lobisi olmadı. yahut takımdaki sporculara hallenmediğin baba gibi onlara yaklaştığından magazinsel olmadı ve hiç sevilmedi.

    kariyeri başarılarla dolu bir duayendir kendisi. voleybol iyi voleybolcularla oynanır ve saha kenarında yapılan showlar ile oyun ruhuna aykırı yapılan challengeların voleybolda yeri yoktur. sana en fazla set kazandırır ama kişiliğinden götürür. kendisinin yetiştirmesi ataman hoca da onunla aynı ahlakta. zaten tersi ahlaka sahip olanlar sarının lacivertlisine gitsin kırmızısına değil...
App Store'dan indirin Google Play'den alın