• 195
    ukde kalmadığı için kolay kolay ceza almayacak değerli yazarımız. kulüp hakkında detaylı bilgi vermesi hoşuma gidiyor. quakerboy gibi doğru bilgiye ulaşmamızı sağlıyor.

    edit: 5.1.2018 16.28 itibariyle sol framede birkaç tane açtığı başlık bulunan yazar ve sürekli tematik mod kullan yeaa diye eleştirilen yazar. ya şahsına karşı bir nefreriniz var ya da ne bileyim göz bozukluğunuz falan var.

    aga allah rızası için bırakın artık şu adama yazmayı. moderasyon yok mu? eğer bir hatası varsa uçururlar. kendisi defaatle yazdı artık beni gündem etmeyin diye ama siz sürekli yazıyorsunuz. ayrıca bu kez aşırı yazmadığı halde çok yazıyor diye eleştiriyorsunuz. bir basketçinin transfer olmasını yazıyor adam sen de buna git tematik yaz diyorsun. mantıklı mı sizce? 20 yıl önceki bir maç olur anlarım, çok önemli olmayan bir kişilik olur anlarım, duyulmamış bir kulüp olur anlarım tematik yaz isteğini de her şeyi de tematik mi yazsın kendisi? neyse biraz sakin olun, salın kendinizi. neden her şeyi dert ediyorsunuz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın