resim
Fikret Orman
Görev:Başkan
Takım:-
Yaş:56
Uyruk:Türkiye
  • 1203
    adamı günahım kadar sevmem. istediği kadar başarılı olsun; ezik, sonradan görme, daha da önemlisi burnu kafdağında olan, kendi kendini abartan biri. tıpkı yönettiği beşiktaş jimnastik kulübünün özelliklerini almış kendine.
    bu adamı hayatta ünal aysal ile karıştırmamak gerek. ünal başkan varken, kendi çöplüğünde bile ötemiyordu. kaldı ki; vizyonerlik, çağdaşlık vs. her türlü yöneticilik konusunda ünal başkan bin basar.
    ama gel gör ki; bu adam ne yapıp ediyor, en olmaz denilen transferleri beleşe takımına kazandırıyor. elindeki sıradan topçuların değeri 1 iken 5 e satıyor. hatta o kadar yüksek fiyattan sattığı topçuları, bir sonraki sene bedavadan takımına kiralıyor. bilmem farkında mısınız ama beşiktaş; her transfer döneminde ülkede görülmemiş şekilde transfer başarıları ile gündeme geliyor. hatta fantezi falan deniyor adamlar.
    en son icraati de cenk tosun transferi oldu; çok ciddi iddaalara göre 10 milyon euro etmeyecek topçuyu, 30 milyon euro'ya everton'a sattı. cenk'ten bahsediyorum; dün yüzüne bakılmayan, her dönem yapılan forvet transferlerinin gerisinde bekleyen, ekstra hiçbir özelliği olmayan bir adamı sadece şampiyonlar liginde birkaç iyi iş yaptığı için, eğer doğru ise; resmen everton'a kakaladı.
    galatasaray'ın başındaki aptallar da bruma gibi genç, potansiyelli ve her türlü cenk'ten daha yetenekli bir adamı 15 milyon euro'ya satınca transfer başarısı gibi gösterdiler. gel de kafayı yeme. daha beteri; adam satılırken bazı taraftarlarımızın iyi fiyata bile sattık tarzı yorumları hatırlayınca, ekstra'dan bir daha çıldırasım geliyor. ne diyeyim ki; maalesef herşey müstahak bize.
App Store'dan indirin Google Play'den alın