resim
Hamit Altıntop
Görev:Sportif Direktör
Takım:Türkiye
Yaş:41
Uyruk:Türkiye
  • 5653
    galatasaray'da teknik kadroya katılmak için darmstad'tan ayrıldığını söylemek için henüz erken. hamit'in antrenörlük konusunda bilgisi ya da tecrübesi yok. fatih terim'e yardımcı olarak gelebilir ama şu ana kadar levent şahin, taffarel ve hasan şaş ile anlaşıldığı açıklandı. ümit davala ve elmander'in de gelmesi muhtemel. hamit de gelirse fatih terim bu kadar yardımcıyı ne yapacak onu bilmiyorum. zaten hamit'in taraftarlarla da arası iyi değil. ancak fatih terim daha önceden teknik kadro için değişik fikirlerinin olduğunu söylemişti, belki onunla ilgili olabilir.

    bir diğer ihtimal ise tuzlaspor'a gidiyor olması. daha önceden ümit davala ve birkaç arkadaşıyla birlikte tuzlaspor projesine başlamışlardı. ümit davala'nın röportajından, tuzlaspor'un zor bir dönemden geçtiği için şu anda takımın teknik direktörlüğünü kendisinin yaptığını biliyoruz. tuzlaspor şu anda 2. lig kırmızı grupta 16. sırada. eğer ümit davala tuzlaspor'dan ayrılıp galatasaray'a teknik direktör yardımcısı olarak gelecekse, belki de hamit arkadaşlarıyla birlikte kurdukları projeyi zor durumda bırakmamak için tuzlaspor'a futbolcu/teknik direktör gibi bir görev için dönüyor olabilir. almanya'dan ayrılmasının sebebini de ''özel nedenler'' olarak açıklamış zaten.

    edit: galatasaray, hasan şaş, ümit davala ve taffarel ile görüşmelere başladığını kap'a bildirmiş. ümit davala galatasaray'a geldiğine göre, hamit'in de tuzlaspor'a gidiyor olma ihtimali daha ağır basıyor.
App Store'dan indirin Google Play'den alın