resim
Emre Mor
Takım:Eyüpspor
Mevki:Sağ Kanat
Yaş:27
Boy:1.69
Uyruk:Türkiye
  • 642
    transferine anlam veremediğim futbolcu.

    her şeyden önce asıl mevkii olan sağ kanatta feghouli gibi bir adam var ve emre'nin feghouli'yi kesme ihtimali bence su anda kesinlikle yok. ki feghouli bu takımın en çok maaş alan oyuncusu ve aynı zamanda(bence) takımdaki en kaliteli oyuncu. feghouli'nin olduğu bir mevkide emre'nin forma şansı yok.

    sol kanat desen evet emre burada forma giyebilir ancak bence sol kanat için daha farklı tarz bir adam lazım. skorer bir adam gerekiyor buraya. kanat forvet gibi. zaten garry emre kadar yetenekli olmasa da tarz olarak ona benziyor. üstelik daha çalışkan ve daha az sorunlu bir futbolcu. evet yeterliliği tartışılır ama garry yerine emre'yi almak kanat rotasyonumuzdaki kalite ve çeşitliliği pek etkilemez gibime geliyor.

    rotasyon için gelmesi de saçma olur. sonuçta celta'da da rotasyon oyuncusu. üstelik celta gelişimi için daha uygun bir yer.

    bonservisiyle almak da çok düşük bir ihtimal su aşamada. sonuçta bir yatırım yapıldı kendisine ve celta emre'yi o kadar kolay vermez bence bonservisiyle.

    kısacası tüm bunları düşününce emre'yi kafamda bir yere oturtamıyorum mevcut takım düzeninde. ama yine de fatih hoca istiyorsa bir bildiği vardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın