resim
Cenk Tosun
Takım:-
Mevki:Santrfor
Yaş:33
Boy:1.83
Uyruk:Türkiye
  • 637
    hiçbir özelliği çok iyi değil. ama her özellikten biraz biraz var. bence bu yönden komple bir oyuncu. everton gibi ortanın biraz üstü seviye takımlar için biçilmiş bir kaftan. ama daha fazlasına kapasitesi yetmez gibi.

    mücadeleyi seven ve disiplinli bir oyuncu olması olumlu özellikler ama premier lig'de ayırt edici bir özellik olamaz. çünkü zaten orada emek vermeyene ekmek yok. mutlaka futbolcu kalitesini de everton'da göstermek zorunda. son vuruşlarını mı geliştirir, pas kalitesini mi geliştirir bilemem ama everton'da da kendisini geliştirerek ispatlamak zorunda.

    everton forvet rotasyonu tek kelimeyle berbat. cenk'in rekabet anlamında çok büyük bir avantajı olacak. umarım bunu değerlendirir.

    28 milyon euro'ya gelirsek piyasa budur arkadaşlar. dursun özbek olsa 10 milyon euro'ya bırakırdı, o ayrı ama bu bizim salaklığımız olurdu. everton 17-18 sezonunda transfere net 158 milyon euro harcadı. bunu gördükten sonra 28 milyon euro son derece normaldir diyorum. adamlar yedeğe değil as takıma transfer ediyorlar cenk'i, dikkatinizi çekerim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın