• 329
    17/18 sezonu devre arası transfer döneminde bu bölgeye adam gibi bir transfer yapılamazsa başımıza gelecek en kötü şey, latovlevici ve linnes'i bu bölgede kullanmak zorunda kalmamız olmayacak. neticede ben linnes'i beğeniyorum. beğeniyorum derken o bölgede idare eder buluyorum. maliyetlere dikkat etmek lazım.

    benim aklımdaki en büyük endişe fatih terim'in sol bekte hakan balta'yı oynatmaktan bahsetmesi oldu. şu an süperlig'de hakan balta'nın içinden geçemeyecek bir kanat oyuncusu yok. daha doğrusu içinden de, sağından da, solundan da, üstünden de ve hattta altından da geçebilirler. bak istisna da vermiyorum. istisnasız her takımda bölgesinde oynayan futbolcu bu yeteneğe haiz.

    transfer sezonunda kwadwo asamoah ve filipe luis dışında henüz galatasaray'la anılmasından mutlu olduğum bir isim yok. yapılan yanlış transferler bizi bu günlere getirdi. sezon başı transferinde nispeten akılcı bir yol izlemiştik. tamam belhanda'nın transferine karşıydım, ndiaye'ye verilen parayı fazla buldum... ama alınan bu oyuncularda iş var. mesela mariano ve fernando'nun fiyat performans oranı gayet iyi. işte galatasaray bu politikayı devam ettirmeli. bu politikaya uygun oyuncu yoksa da transfer yapmamalı. eldekiler ligi götürmeye yetecek nitelikte isimler. alacaksan mariano gibisini alacaksın. telles gibisini alacaksın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın