• 21
    dünya çapında uefa kupasından net olarak daha değerlidir. her şeyden önce dünyada marka olmaktır buraya çıkmak. ancak bizim ülkemiz için konuşursak bir kupa mı yoksa yarı final mi daha değerli olur ondan emin değilim. ben yine de bizim ülkemizde uefa kupasını kazanmanın, cl yarı finaline çıkmaktan daha çok sükse yaratacağını düşünüyorum.

    öte yandan buna ''hedef küçültmeyin, bizim hedefimiz kupa olmalı'' denirse ben gülerim. kupayı hayal etmen için önce her sene şampiyonlar ligine katılmak, sonra her sene turnuvada bir seviyeye gelmek, sonra her sene yarı final-final aşamalarına gelmek, bunu istikrar haline getirmek lazımdır. sen daha sürekli şampiyonlar ligine katılmadan hedefimiz kupa dersen adama gülerler. her şeyden önce burada oynamayı alışkanlık haline getirmek elzemdir. hem marka değeri, hem gelir, hem vizyon açısından önce buraya katılım sağlamayı düzenli hale getirmeliyiz. yok öyle katılmadan ''hedef o kupa!!!'' demek. hedef elbette o kupa, ancak yan görevleri yapmadan, gelişim sağlamadan o kupayı alma hedefi gerçek dışı olacaktır.

    bütçelerin uçup gittiği bu dönemde bu tura yükselmek şu an için bir türk takımı için çok çok büyük bir iştir. umarım 2013'te yaklaştığımız bu hedefe biz ulaşır, ülkeyi en iyi şekilde temsil etmeye devam ederiz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın