• 92
    tembel adamın teki.

    kendisinin mükemmel clutch performansını inkar edemem, kendi şutunu yaratma, arkadaşlarına pozisyon hazırlama konularında da muazzam bir oyuncu. gerçek bir süper yıldız.

    gel gelelim ki 28 aralık 2017 boston celtics houston rockets maçı'nın son periyodunda trevor ariza topu oyuna sokarken oyuncu molası almak zorunda kaldı. neden? harden beyimiz perdeden kurtulup top almaya yeltenmediği için. koşup boşa çıkacaksın lan, zor bişey değil. böyle yapıp takımına hayati bir topu kaybettirmişti ancak ilerleyen dakikalarda tam anlamıyla sıçtı batırdı.

    son 7 saniyede top almaya çalışırken 2 kez hücüm faul yapabilirsin, çünkü karşında marcus smart var. o smart ki ligin en iyi " lockdown " savunmacılarından biri. burada hatası çok büyük ancak yine de bir nebze kabul edilebilir.

    ancak maç sonunda hakemlere sallamak ne ya? marcus seni kilitlemiş, topu aldırmamış, adamı net biçimde itiyorsun. kolun açık. utanmadan saniyeler içinde 2 kez yapıyorsun bunu bir de. maç sonu röportajında da " hakemler bizi görmiyi :( " diye ağlıyorsun. salak salak hareketler amk. sinirleniyorum böyle olunca.
App Store'dan indirin Google Play'den alın