resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:Trabzonspor
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1979
    türkiye standartlarında iyi teknik direktör olduğu tartışılmaz. ama kendisi kadar ağlayan, işler sarpa sardı mı her şeye bahane arayan içinin pisliğini başkalarına suç atarak bastıran bir tip daha yok. bir ara fatih terim'i yermek için şenol'un karakterinden dem vururlardı. fatih terim, yaptığı her eylemin arkasında durur. sövdüyse çıkar sövdüm der. şenol gibi görüntü falan sildirmez. içten pazarlıklı değildir. duygularını herkesin gözün önünde yaşar. ama şenol yaşadığı sıkıntıların kaynağını kendinden ve kulübünden başka her yerde arayan biri.

    ayrıca gördüğüm kadarıyla baya baya da kompleksli bir adam. ülker stadyumuna mavi takım elbise, bordo ayakkabıyla gitmesi en güzel örneği. gerçi içinde patladı öyle ya da böyle yine yenik ayrıldılar. ben bu adamı trabzon ve bursa'yı çalıştırırken harbi harbi her anlamda beğenirdim. sadece oynattığı futbol değil, karakteri de hoşuma giderdi. gel gör ki işin aslı öyle değilmiş. birazcık güç ve başarı insanın gerçek yüzünü ortaya çıkarabiliyormuş.

    cenk tosun mevzusuna gelirsek kendi de biliyor ki eğer cenk giderse yerini dolduracak bir adamı devre arasında asla bulamazlar. cenk belki iyi paraya satılabilir. ama zaten lider ile 6 puan fark var. üzerine formda forvetini devre arasında göndererek şampiyonluk yolunda kendi ayaklarına sıkacaklarını çok iyi biliyor. cenk'i yollamak şenol için şampiyonluktan kopmak gibi bir durum.

    bana kalırsa cenk kalır şampiyonluk gelmezse, şenol gidici. yok cenk satılır fark yiyerek şampiyonluk giderse şenol gene gidici. zaten bu tinerci beşiktaş taraftarı salak salak başarılı adamı istifaya çağırıp duruyorlar. bu güruh her türlü şenol'u yollatır. :)
App Store'dan indirin Google Play'den alın