resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14269
    başta belirtmekte fayda var, ‘arda fan’ı filan değilim, son yıllarda yaptıklarını da sert bir şekilde eleştirmiş biriyim. bu yazacaklarım ise sadece gözlemden ibaret.

    arda’nın instagram profilini ne zamandır gezmiyordum. eski fotoğraflarına baktım, iyice bir göz gezdirdim.

    bu galatasaraylı arkadaşımızın beşiktaş’a transfer olma imkanı yok gibi bir şey bence. adam hasta galatasaraylı beyler. yani bu hasta galatasaraylılıkla beşiktaş’a giderse kafayı filan yer diye düşünüyorum. yani en beteri inönü’de gol attıktan sonra reklam panosuna tırmanıp verdiği poz hâlâ yerli yerinde instagramında duruyor. o pozu veren adam nasıl beşiktaş’a transfer olur? benim aklım almıyor.

    e zamanında emre de böyleydi demeyin. çubuklu tosun’un feneri tuttuğunu yakın çevresi biliyormuş ama bizden saklamışlar yıllarca...

    ama arda öyle değil. adam ispanya’da top oynarken galatasaray beşiktaş şampiyonluk maçına sırtında galatasaray formasıyla tribüne gelmiş adam.

    bu ve daha fazlasını düşününce arda’nın beşiktaş’a transfer olması çok garip olur. ne bileyim tuhaf olur. yakışmaz yani.tüm yaşananların üstüne bu adamın ne işi olur beşiktaş’ta?
App Store'dan indirin Google Play'den alın