• 10
    istediği kadar donanımlı olsun futbol işi özellikle yönetimlerin seçilerek geldiği yerde futbol-yönetmeliğinden anlaması lazım. finansı,reklamı,şirket yönetimini birilerine devredebilirsiniz ama futbol yönetmeliği kitabı çok olmayan futbolun içinde olması gereken kişilerin yeridir. ben parayı verdim bu oyuncu oynayacak gibi düşünce tarzı futbolda var olan bir teknik ve yöntem değil ancak kurumsal ve profesyonel şirketlerde belki gerçekçiliğini gösterir.

    yıllardır holding sahiplerinin,futbolun anasını nasıl ağlatığına şahit olduk. çünkü futbolda torpil olmaz ihaleye fesat karıştırılmaz siyaset güç he derse belli yere kadar gidersin.

    *ayrıca bu şahıs çok önemli bir ailenin kızı ve eğitimi üst düzey olduğu kadar çok kültürlü bir ailenin bireyi. peki,bunun galatasaray gibi bir camiada özellikle futbol özürlüsü bir başkana faydası nedir? koca bir sıfır. ipek kıraç, inan kıraç kontenjanından belki galatasaray yönetim kuruluna girecektir. bununda tek amacı var; benim arkamda derin liseli inan kıraç var. daha 2-3 gün önce ağlamıyor muyduk bu lise, galatasaray'ın yönetiminden eline çeksin. halka açılsın, futboldan anlayan adamlar gelsin diye. ne oldu? bir bok olacağı yok galatasaray eski hamam eski taş devam eder.

    ben üzülürüm cebinde ki son parayı galatasaray için harcayan gerçek vefalı galatasaray taraftarına üzülürüm. diyebilirsin ki illa futboldan anlamasına gerek yok sosyal yardım,çevresini kullansın veya organizasyonlar düzenlesin. arkadaşlar, bu takımın hocası fatih terim, hocanın futbol'da yanında duracak, ona destek sağlayacak kişilere ihtiyacı var. zamanı gelince basınla,tff ile rakip taraftarla kavga edecek adam lazım. bizim mevcut ve gelecek yönetimlerde böyle insanları göremiyorum.
    bu tür şahıslara ihtiyacımız yok. eğer inan kıraç çok istiyorsa, galatasaray'a yardım etmek, galatasaray eğitim vakfına her sene 20 milyon tl bağışlasın. sıkıldım artık bu tiplerden. bir ara candan erçetin vardı. şimdi dursun özbek, ulan şu herkesin bok attığı abdürrahim albayrak bunları donunda sallar. adam futbol dinamiklerini biliyor. iki kelime ingilizce bilmez her gelen yabancı oyuncu bu adama hayran.

    not: konu ipek kıraç,inan kıraç,ahmet veya mehmet değil. şu sistemin sadece değişmesi ve bu işten anlayanların artık başa gelmesi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın