resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14265
    arda'y beşiktaş'a gidecek gibi göstererek bize iteleme yolunu hazırlıyorlar belli oldu. kılıfını da hazırlamış oluyorlar böylece.

    -beşiktaş'ın çok ciddi bir teklifi vardı. x takımın ilgisi vardı. çok yüksek ücretleri reddederek galatasaray'ın evladı olduğunu gösterdi.
    -hatırını kıramayacağımız kişiler araya girdi.
    -iyi bir arda'ya milli takımın da ihtiyacı var.
    -hataları oldu ama tecrübeli bir arda'ya kim hayır diyebilir zira barcelona'da oynamış bir futbolcu. yüksek ücretinin bıraktı geldi.
    -yabancı sınırının azaltılmaya gidileceği bu dönemde arda çok önem arz edecek.
    -bla bla bla yazılır bir kaç örnek daha. futbol dünyasında gösterilecek nedenler belli.

    rakip taraftarlarda elini ovuşturuyorlar gelse de galatasaray'ı bozsa diye zaten.

    oran veremeyeceğim ama bunlara inananlar olacak tabi. ama yemezler bu taraftar bunları yemez artık. galatasaray'ın kime gerçekten ihtiyacı olduğunu yöneticilerden daha iyi bilen bir taraftar kitlesi var ve bedelini ödetir. sabrımızı sınamayın. ne mi yaparız. bu sene sattığın kombineyi aynı fiyata şampiyonlar liginde oynasan dahi daha ucuz fiyatına bile almam. emin olun bunu yapacak çok kişi var. yönetim bunun farkına varsın artık.

    terim'in gelmesine malum nedenlerden dolayı karşı olan birçok kişi gs'yı düşünerek yaygara koparmadı. çünkü takımın ihtiyacı vardı. şahsen tudor'un kovulmasına karşıydım. sezonu tamamlaması gerektiğine inanıyordum. hala da öyle. ama kovulduktan sonra terim'in gelmesi gerektiğini de biliyordum. bir gün yine geleceğini gittiği gün bildiğim gibi. terim bir hata yaptı ama o imparatordu. arda turan gs efsanesi bile değil. hatta iyi bir oyuncu bile değil artık.

    terim'in gelişinin iyi tarafından da bakarak milli takımda ki prim olayı sebebiyle arda'yı istemez diye düşünmüştüm. kötünün iyisi yani. umarım istemiyordur da. yerli sevdasına (cenk gönen, sinan, selçuk hakan balta,sabri hakkında ki yorumları) düşmüş gibi görünen terim daha taraftarı tam arkasına alamadan büyük bir hata yapmış olur.

    arda'nın da en ufak başarısızlıkta ilk tepkilerin yöneleceği kişi olacak olması sebebiyle bizde oynamak istememesi gerekir. kanımca selçuk'un, burak'ın gördüğü tepkilerin mislini görür. ben olsam asla gelmek istemezdim. kariyeri de iyi planlamak lazım. bence üzerinde düşünülmesi gereken bir konu onun adına.

    peki bizim gerçekten arda'ya ihtiyacımız var mı? hayır yok. asıl arda'nın bize ihtiyacı var. bize gelmek için herşeyi yapıyor gibi. son zamanlarda kankaları ile de gözükmüyor. rıdvan,acun,emre. adamın kankalarına bak fener sevdalısı adamlar. yapmayın bunu galatasaray'a. bu kulübün ağırlığını böyle yok etmeyin. taraftarı küstürmeyin. zamanında son dakikada giderek planlarımızı bozan arda bu sefer gelerek planlarımızı bozar. formamıza ettiği lafı, galatasaray'ın teklifine verdiği reaksiyonu unutmayın. yönetim böyle bir hata yapmamalı. sebebi ne olursa olsun arda gs formasını giymemeli. bu forma bu kadar ucuz değil. ayrıca uzun zamandır yatan, top oynamayan, futbol melekelerini yitirmeye başlamış bir adamdan söz ediyoruz. arda'ya emeklilik piyangosunu sakın ha vermeyin. zira bedelini tribünlerde ödersiniz. olası bir başarısızlıkta sizin de sıranızın geldiği günleri görürüz.

    dursun özbek seçilemezsin inşallah.
App Store'dan indirin Google Play'den alın