• 780
    virgil van dijk'e 75 milyon pound vermiş kulüp. güncel kurda sanırım 84 milyon euro falan yapıyor. futbolu hepimiz izliyoruz, transfer piyasasına falan gelişen teknoloji sayesinde hepimiz biraz hakimiz.

    sene başı bonucci, milan'a 45 milyon euro'ya gitmedi mi? evet, premier lig'e 45 deği 55'e giderdi belki ama şu da var, bence yine 45'e giderdi. çünkü juventus oyuncusunu ezeli rakibi yerine doğrudan rakibi olmayacak bir takıma satmayı daha makul bulabilirdi. 39 milyon euro'ya da ajax'tan genç de ligt alınabilirdi pekala. 3 sezon sürekli bonucci ile oynayacak bir de ligt de çok sağlam bir stopere dönüşebilirdi. iki ayağı sağlam, bir genç bir tecrübeli stoper... üstelik de ligt daha şimdiden uefa finali oynamış bir isim. bonucci zaten şampiyonlar ligi seviyesinde. van dijk'e bakarsak, 26 yaşında ve çıkışı olan bir stoper. ancak bu yaşa kadar büyük takımda oynamamış, üstelik geldiği para çok fazla.

    neymar enflasyonu yüzünden de ligt 39 milyon euro'ya alınamayabilir. kabul ediyorum. burada da risk alıp, lovren veya matip'i satıp, o parayı da üzerine koyarak de ligt'i alabilirlerdi. ellerinde de bonucci - de ligt - klavan - matip/lovren şeklinde bir stoper hattı olurdu ki bu premier lig şampiyonluğu için de, şampiyonlar ligi için de yeterli olurdu zannımca.

    dossena, aurelio, carroll, n'gog... kimler transfer yapıyor bu kulübe? everton fanatikleri mi?
App Store'dan indirin Google Play'den alın