resim
Hasan Gökhan Şaş
Görev:Yardımcı Antrenör
Takım:-
Yaş:47
Uyruk:Türkiye
  • 1732
    bir izlanda yorumu üzerinden 3 yıldır tokat yiyor. bir tek cümleden analizler üstüne analiz, yorumlar üstüne yorum çıkarabilen değerli yazarlarımız ısrar ve inatla futbolun tek yönlü olduğunu düşünüyor sanırım.

    siz bir inşaat şirketinde bütün şeflerinizi mimarlardan seçemezsiniz. mekanik, elektrik, statik, harita vs. hepsinin uzmanlık alanı ve uzmanı ayrıdır. haliyle bunların her birine ayrı ayrı yönetici atarsınız. hasan şaş belki o hemen kafanızda canlanan/canlandırmak istediğiniz biyonik yardımcı profilinde değil ama florya'da sağlıklı bir ortamın oluşmasına katkıda bulunacak başka işlerin şefi durumunda.

    tüm bunların yanında, yakın tarih içerisinde en çok sevindiğimiz, övündüğümüz, asr-ı saadeti yaşadığımız dönemin önemli figürlerinden birisiydi kendisi. o dönem başarılı olduysak, bizi başarılı kılan fatih terim kendisinden memnunsa hala neyin izlanda'sı, neyin futbol bilgisi anlayabilmiş değilim.

    ilaveten hasan şaş'ın futbol bilgisinin olmadığını iddia edebilecek seviyede futbol bilgisine ve görgüsüne sahip olduğunu iddia etmek de büyük bir iddia.
App Store'dan indirin Google Play'den alın