resim
Domagoj Vida
Takım:AEK Atina
Mevki:Stoper
Yaş:35
Boy:1.84
Uyruk:Hırvatistan
  • 249
    bu adamla ankara'da görüşüldüğü söyleniyor. biri açıklama yapılsın niye ankara? niye orası? mantıklı cevaplar umarım alırım.

    not: burada bilgi kirliliği var arkadaşlar. ismailenver özelden yazdı kaynak olarak (bkz: domagoj vida/#2302430) üzerine kendi duyuyum diye.ama burada yanlış olan bilgiler şunlar;
    1-) adamlar otelin sahibi, niye isimlerini yazarak riske alsınlar. mutlaka çalışan biri açığa çıkarır. oda isimlerini sallamasyon veya başka isimle doldurabilirler. böylece arrival listesinde kimseye göremezsin ayrıca böyle yaparsan in-house guest listede çıkmaz.
    2-) vida,beşiktaş'la eylül ayında ön-sözleşme imzaladı diye kesin bilgi var. hatta burada fesih maddeleri bile vardı herhangi bir taraftan biri başka bir hamle yapmak isterse.
    3-) niye ankara'da dedim. sonuçta kulüp istanbul'da. herkes orada,burada kafama yatmayan tek şey buydu. ama bununda zaten cevabı bende. eğer böyle bir görüşme olsaydı. sadece vida'nın,türkiye temsilciliğini alan adamın ankara'da olduğuyla alakalı bir bağ kurardım o da çok mantıklı gelmiyor.

    uzun lafın kısası bence böyle bir görüşme olmadı,olsa bile bir mantığı olamaz.

    gs-magazin/transfer sepeti sunar
App Store'dan indirin Google Play'den alın