resim
Arda Turan
Görev:Teknik Direktör
Takım:Eyüpspor
Yaş:37
Uyruk:Türkiye
  • 14254
    hangi takıma gideceğinden zerre ilgilenmiyorum ama bir gerçek var o da bu adam 6 aydır ayağına top değdirmedi. dünya kupası elemelerinde 40. dakika, 60. dakika nasıl eli belinde gezdiğini nasıl iptal olduğunu, isabetli şut bile atamadığını, tam anlamıyla takımını 10 kişi bıraktığını da milyonlar televizyonda bizzat canlı şekilde izledi ve gördü. şenol güneş'in bu adamdan maksimum verim alabileceğini düşünmek biraz saçma olur. bu adamdan bir cacık olmaz. kendi etti kendi buldu.

    bunun yanı sıra deniliyor ki bu adamın ne suçu var? orospu rengi dedi diye toyluğunda verdiği demeçlerden dolayı niye üstüne gidiliyor? valla hocam derdimiz sadece bununla sınırlı kalsa iyi. kendisinin kişiliği, sürekli ortamlarda yancı edasıyla gezmeye çalışması, galatasaray düşmanı ne kadar kişi varsa onlarla takılması, fatih terim'in görevden alınma arifesinde instagramdan şarkı sözleri paylaşması, storye güneşli gün tarzı mesaj yazması, futbol dışında her bir boka yorum yapması gibi eylemlerinin apaçık galatasaray'a zarar vereceğini gördüğümüz için istemiyoruz. evladımız mevladımız ben bu edebiyatları şahsen sevmiyorum. adamlar maç başı 20 bin euro alıyor, işi bu. evlat mevlat hikaye. duygusallığı sevmiyorum aksine profesyonel bakılması gerek. şu an dünya üzerinde arda turan'ı isteyen bir takım yok. koskoca barcelona alıcı buldu da bilerek satmadı veya kiralamadı sanki. celtic, anderlecht bile arda'yı istemiyordur, o kadar eminim. (maaş teklifleri komik gelebilir tabii)

    bu sadece bardağın karakter kısmı. performans kısmı ise ilk paragrafta dediğim gibi. bu arkadaşın bu takıma verebileceği bir katkı yok. bunun için futbol duayeni, harika bir öngörü veya analist olmamıza gerek yok. bu tamamen benim kişisel fikrim. hala seveni vardır, atletico madrid performansının yanıltmasıyla hala katkı verebileceğini düşünen de vardır. herkesin bir devri var. arda turan'ın devri de geçti. bana sorarsanız beşiktaş'a gitsin mi? gitsin, tamamen win - win durumu olur. orayı karıştırır, gayet tatlı da olur.
App Store'dan indirin Google Play'den alın