• 60
    türkiyede 'sol' görünümlü ama onla alakasi olmayan , 'sol'u sadece kullanan ve ondan nemalanan bir bunlar bir de çarşı grubu. ha bir de atatürkçülük kasan karşıyaka var ki o başka bir mevzu.

    her konuda şikecilerin yanında olan ve onların ayağına taş değdirmeyen ulusalcı ve solcu geçinen kamiller; algı yaratırken hep ayni şeytani mantıkla şikeci=atatürkçü, şikeci=çağdaş değerler, şikeci=solcu vb. eşitlikler kurarak büyük ve küçük şikeciler lehine bir ortam yaratmaya çalışırlar.ve bunu bugün değil uzun yıllardir yapmaktadır.

    ülker'in sponsorluğunda ihya olan şikecilerdir ama fetöcü etiketini bize vururlar; kazandığımız uefa ve süper kupayi fetullahın dualarına bağlayarak aslinda onu kutsadıklarınınve olumladiklarının farkında olmayan kamiller, * aziz-cübbeli dostluğunu ve cübbeli'nin fenere dualarini hep bir tatlişlikla geçerler.
    fb tv'nin fetöcü müdürünü,uğur boral/bekir irtegün/emre belözoğlu/zafer biryol gibi şikecilerin eski üyelerini görmezden gelirler. galatasaray=pkk eşitliği kurarak aslinda doğu ve güneydoğu insanına nasıl baktıklarını gösterirler.

    çarşıyı solcu,sosyalist,atatürkçü, yardimsever cici çocuklar vb. gibi lanse eden bu arkadaşlar, onlarin nasıl ipsiz sapsiz, madde bağimlisi, psikopat ve sosyopat olduklarini hep perdelemeye çalışırlar.

    işte türkiyemde sol ve ulusalcılık, bu ve bunun gibi bedri baykam zekalıların ve cadde/çarşı çocuklarının elinde oyuncak oldu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın