• 1
    türkiye saati ile 23.00 da başlayacak olan nba karşılaşması. noel maçı olarak da nitelendirilen bu maç sıradan bir lig maçı olsa da gerek noel münasebeti gerekse de geçen senenin finalistlerini karşı karşıya getirmesi açısından dikkat çekici bir karşılaşma olacak.

    oracle arena'da oynanacak karşılaşma s sports'tan naklen yayınlanacak.

    cedi temizinden 3-5 dakika süre alır. lebron şov yapar. durant de şova benzer bir şeyler yapar. stephen curry son maça çıkmadı, muhtemelen bu maça çıkar. ligin en çok noel maçı kazanma istetistiğine sahip olan wade, cle adına önemli bir silah olur. işte ne bileyim kevin love, jae crowder, j.r. smith filan bir şeyler yapar da inş cle kazanır.

    gsw'da durum nedir bilmiyorum ama cle'de isaiah thomas, derrick rose, iman şampırt sakat. hadi iman şampırt iyileşmese de olur ama diğerleri ciddi birer eksiklik. derrick rose fabrika hatası sebebiyle uzun süre dönemez sanırım, garantisi de bitmiş. isaiah thomas'ın tramere yansımayan değişmiş parçaları cle'nin başını ağrıtacak cinsten. zira kyrie irving delibalta gibi boston'da.

    not: ben bu kadar yazdım ya kesin sıkıcı ve gsw'nin kazandığı maç olur. bahis yapacak varsa hiç düşünmesin yapıştırsın gsw'ye.
App Store'dan indirin Google Play'den alın