resim
Yaşar Kemal Uğurlu
Görev:Hakem
Yaş:43
Uyruk:Türkiye
Görev Aldığı Maçlar
  • 72
    maç esnasında hakemlere çok kızarım, söylenirim ama ertesi gün %90 ihtimalle bütün öfkem geçer. pozisyonları tekrar izleyince hakemin doğru karar verdiğini görürüm, bulunduğu açıdan pozisyonu yanlış değerlendirmiş olabileceğini fark ederim, "hatadır olabilir" der geçerim. ama bu herifin* art niyetle sahaya çıktığı çok çok çok açıktı, bu sebeple sinirim geçmedi.

    aynı maçta şu pozisyona (http://tr.beinsports.com/...e/adis-jahovic-20647 ) penaltı çalıp, şu pozisyona (http://tr.beinsports.com/haber/bence-100-penalti ) çalmıyorsan katıksız bir tetikçisindir. göztepeli futbolcuya sarı kart göstermek için gollük atağımızı avantaja bırakmayıp kesiyorsan (en kısa sürede videosunu da ekleyeceğim) katıksız bir tetikçisindir. galatasaraylı futbolculara ilk kartlık hareketlerinde kartı yapıştırırken rotman hızlı atağı kesmek için fernando'ya daldığı zaman kartına başvurmuyorsan katıksız bir tetikçisindir.

    bir tane kötü aile çocuğu yüzünden devre arasına iki puan kaybederek fenerbahçe'nin arkasında girecektik. her yerde felaket senaryoları yazılmaya başlanacaktı. neyse ki futbolcularımız ve fatih hoca gereken tepkiyi verip hakemi de yenmeyi başardı. şerefsizler amaçlarına ulaşamadı ve ellerine geçecek bir sonraki fırsatı beklemeye başladı.

    ha bir de bazı şuursuzlar bu kadar doğramayı örtbas etmek için fernando'nun sarı kart gördüğü pozisyonda kırmızı çıkmalıydı diye sansasyon yapmaya çalışıyor. hızlı oynatımda pozisyonun kırmızıyla falan alakası olmadığı açıkça belli. fernando hızını alıp giden adama koluyla rastgele müdahale ediyor, yumruk değil tokat değil. profesyonelce yapılmış bir süratli adamı durdurma hamlesi.

    zaten o pozisyona kırmızı verilebilecek olsa tetikçi kardeşimiz fernando'ya saniyesinde kırmızıyı yapıştırırdı. her neyse, tarihe not düşmek adına bu herifin skandal yönetimini paylaşıyorum. keşke yönetimimiz de takımın hakkını koruma konusunda bizim kadar gayretli olsa. https://streamable.com/1kivv (klip ve klipteki imla hataları twitter'daki dreams_gss isimli kullanıcıya ait)
App Store'dan indirin Google Play'den alın