• 73
    araba, otobüs, metro ile her kombinasyonu deniyorum. olmuyor, olmuyor! 5 senedir kombineliyim. böyle ızdırap başka hangi stadda vardır bilmiyorum. ankara 19 mayıs'a deplasmana falan gidince giriş ve çıkıştaki kolaylıkta insan huzur buluyor. bu nedir arkadaş? bu işkence nedir bizim staddaki?
    vadistanbul açılınca sorunlar hallolur dedim, yine olmadı. dün saat 16:30'da stadın önündeki durakta indim. (bkz: 24 aralık 2017 galatasaray göztepe maçı) deplasmancılarla karşılaşmayım diye beni store yanındaki yoldan içeri yürütmediler. batı tribünü girişine zorunlu (!) yönlendirildim. polis sanki savaş varmış gibi önlem almış. batı tarafında da henüz içeri alamıyoruz, talimat böyle dediler. kısacası havaray tarafına geçmeme izin verilmediği için vadistanbul'a yürümek zorunda kaldım. ben hayatımda bu kadar kötü yönetilen iş görmedim. sinirden ne yapacağımı bilemedim. 17:00'de vadistanbul'a girdim. yahu burası çöldeki vaha gibi olacak. maç günleri sıcak ortam, yeme içme vb. diyordum. saat 17:00 diyorum dikkat edin. maça 2,5 saat var. en üst kattaki restoranlar tarafında her restoranda öyle bir kuyruk, izdiham var ki zaten sinirliyim, yemeyim daha iyi dedim. arkadaşlarla takıldık biraz, havaraya geçtik ki orada da aynı b*k durum. izdiham. yani vadistanbul da tarafımca elendi ki ilk başta ücretsiz yapıldı. şu an hala öyle. bir süre sonra dayarlar akbilli geçişi. sonraki maçlarda araçla vadistanbul'a gelir, park eder, çıkışta havarayla otoparka gider aracı alırım diyordum. yok arkadaş. 86. dakikada çıktım, metroya doğru gidiyorum. havaray tarafına baktım yine pert. koskoca dünya markasının, o markayı marka yapan taraftarına layık görülen bu işkencenin hesabını kim soracak? kime soracak? hesap kıyamete mi kalacak? aracı karşıdaki isparkın yerine koyayım diyorsun maça saatler kala polis önünü kapatmış. sanayi mahallesine gidiyorsun, çakallara 15-20 tl ateşleyip sokağa bırakıyorsun. böyle düzenin ben içine s***m. iddia ediyorum, başka hiçbir takım taraftarı bu işkence ile bu seyirci ortalamasına ulaşamaz türkiye'de. yurt dışında da zaten böyle b*ktan işler olmadığını biliyorum. sosyal devlet bilincine sahip adamlar. bizim gibi değiller.

    edit: gözünüzü seveyim mesaj atıp erken gel, vadistanbul'un otoparkına çek ya da isparkın en üst katında yer oluyor falan yazmayın. 19:30'daki maç için 14:00'te mi gelelim? çıkışta da bekle etraf sakinleşsin diye akıl vermeyin. 5 senem geçti 5...
App Store'dan indirin Google Play'den alın