resim
Şenol Güneş
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:72
Uyruk:Türkiye
  • 1960
    geniş kadroyu yönetememiştir. bu sene yapılan rotasyon transferlerinin hiçbirinden verim alamamıştır. futbolcuları lig için bir türlü motive edememiştir, ne zaman rotasyon denese olumsuz sonuç almıştır.

    kadroyu yönetmek, gerektiğinde herkesten verim almak da çok önemli bir meziyettir. kendisi iki senedir 13-14 kişiyle sezonu tamamlıyordu. kaldı ki bunların içinde de tosic, necip, veli, -geçen seneye kadar- cenk gibi isimler vardı. değişiklikler belliydi, oyun belliydi. bu sene ise kaybedilen her maçtan sonra sallanmasının nedeni çok fazla seçeneği var ve o hep yanlış olanı seçiyor. talisca'yı bir türlü lige sokamadı, quaresma kafasına göre takılıyor. cenk ve negredo ikilisini kazanayım derken ligde ikisini de kaybetti, verim alamadı. orta ikiliyi bir türlü oturtamadı. takımı sadece orta yapıyor vs vs.

    bu tarz zamanlarda kritik maçlar oynarsın. mesela 12-13 sezonundaki karabük deplasmanın hatırlayın, drogba-sneijder gitti golü attı 3 puanı aldık. ordu maçındaki geri dönüşü hatırlayın. bizde de o dönem bazı sıkıntılar vardı ancak giren çıkan kim olursa olsun karakter koyuyordu ortaya. beşiktaş'ta bu sene o yok. maç 0-0 giderken de, kazanırken de kaybederken de orta yapıyor herifler. ne bir taktiği varmış gibi duruyor takımın ne de bir motivasyonu.

    cl performansından dolayı hep bir temkin vardı eleştirilerde. şimdi ise bayern çıktı ve herkes artık oranın bittiğini biliyor. bu yüzden eşleşme sonrası ilk mağlubiyette istifaya varacak kadar ağır şeyler ortaya çıktı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın