• 420
    aldıkları futbolcuların top class seviye futbolcular olmamamasının nedeni oyuncuları ikna edememeleridir. aynı şey teknik direktör konusu için de geçerli. milan gibi günümüzde orta üst bir serie a takımına düşmeyi kabul edecek büyük futbolcu çok az var, parayla bile ikna edemiyorsun bu oyuncuları. onun için de el mahkum ya potansiyeli yüksek sıçrayamamış gençleri ya da baş alt yıldızları transfer edebiliyorlar. bakmayın bonucci de ailevi nedenlerden dolayı milano'ya geldi yoksa o bile gelmeyecekti.

    teknik direktörlük konusu da aynı. herkes konuşuyor, transfere o kadar para harcayacağına simeone'ye yıllık 10 milyon verselerdi de zirveye oynasalardı diye ancak hiç düşünmüyorlar simeone milan'a gelmeyi kabul eder mi diye.

    hele bir de ancelotti rüyası var ki hepten korkunç.

    arkadaşlar ancelotti terim'in galatasaray sevgisi gibi milan sevgisinden ölüp biten bir adam mı da kariyerinin son yıllarında böyle çökük bir takımı devralsın? sadece soruyorum, böyle büyük kariyeri herhangi bir para uğruna hiç eder mi sizce?

    sonuç olarak aslında ismen alabilecekleri en üst seviye futbolcuları alıyorlar ama kalite sorunundan dolayı bir yaraya merhem olmuyor alınanlar. eleştirilmeleri gereken nokta transferde harcadıkları gereksiz paralardır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın