resim
Thomas Tuchel
Görev:Teknik Direktör
Takım:-
Yaş:51
Uyruk:Almanya
  • 359
    kendisini hiç tanımayan kişilerin dilendiği hoca.* bayern ile temasta olmasını geçtim, hadi diyelim boşta, özelliklerinden bazıları:

    1) istediği oyun planının oturması için uzun dönem sabredilmesi gerekilen bir hocadır. buradaki tipler daha tudor'a sabredemedi, tuchel de 1 aya kalmadan küfür yemeye başlar.

    2) genç oyuncu takıntısı vardır. hatta fetiş boyutundadır bu takıntı. arsenal'e giden dortmund'un eski scout şefi sven mislintat bu yüzden kendisi ile kavga etmiştir; çok fazla genç oyuncu oynatması yüzünden. hani sizin şu sürekli küfrettiğiniz, 1 maçta çöp ilan ettiğiniz oyuncular var ya, heh işte bu adam onları sürekli oynatıyor.

    3) kendisi rakibe göre sistem belirleyen bir hocadır; yani her maçı aynı sistemle oynamaz. dortmund'un başındayken 4 tane sistem kullandı.* siz daha tudor birkaç farklı sistem kullandı diye ortalığı ayağa kaldırdınız, ki onu da sol bek olmadığı için mecburiyetten yapıyordu. bu adam elinde her tipten oyuncu olduğu halde, rakibe göre her maç değiştiriyor neredeyse.

    daha hakkında yazılacak şey bulunur da şimdilik bu kadarı yeterli.

    şu sözlük her geçen gün daha eğlenceli bir hal alıyor benim için.*
App Store'dan indirin Google Play'den alın