resim
Slaven Bilić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Fateh
Yaş:56
Uyruk:Hırvatistan
  • 607
    bjk'yı çalıştırırken oynadığı her maçta gol atan cenk tosun'u kulübede çürüttü, yedekten sürekli pektemek'i oyuna soktu. oğuzhan'ı kullanmadı, atiba-veli ve atiba-tolgay ikililerine forma verdi. iki önliberoyla oynayan ve defansı oldukça geride kuran bir hocaydı. herkesin çöp kadro gözüyle baktığı bjk kadrosu şenol güneş gelince resmen şahlandı. çünkü defans yapmayı bırakıp hücum etmeye başladılar.

    kısacası şampiyon olmak isteyen bir takımın getireceği en son isimlerden biri bilic'tir. böyle laflar etmeyi sevmem ama adam resmen aykut kocaman'ın hırvat versiyonu. defansif ama disiplinli bir futbol, yüksek koşu mesafeleri, çalışkan oyuncunun yetenekli olana her zaman tercih edilmesi, taraftarın cinnet geçirmesi, mart-nisan'a kadar yarışa devam edip sezon sonunda yaşanan hüsran.

    bilic'in takdir ettiğim yegane yönü oyuncularıyla çok güçlü bir bağ kurması ve iyi motive etmesidir. tudor gibi oyuncusuyla ego savaşlarına girmez, kavgacı bir adam değildir, iyi bir liderdir. ama geçtim terim'i preudhomme'yi, dick advocaat'ı bile bilic'e tercih ederim.
App Store'dan indirin Google Play'den alın