resim
Slaven Bilić
Görev:Teknik Direktör
Takım:Al-Fateh
Yaş:56
Uyruk:Hırvatistan
  • 606
    yahu bilic kim? ona iyi top oynatmış, buna iyi top oynatmış. e adamın kazandığı bir tane kupa yok, loser tanımının karşılığı bu adam.

    beşiktaş ile iki sezonda * 2 üçüncülük elde etti. birinde liderden 12, diğerinde ise 8 puan fark yedi. türkiye kupası'nda bile en fazla son 16 görebildi adam. ne galatasaray'ı ne de fenerbahçe'yi yenebildi beşiktaş'ı çalıştırdığı süre boyunca. hatta biz tokat manyağı yaptık kendisini. west ham kariyerinde de hiçbir şey başarmadı kendisi.

    gönderdiğiniz tudor'dan pek farkı yok bu adamın. bunu alıp galatasaray'ın teknik direktörü yapan haindir, o kadar net söylüyorum. beşiktaş'ın artığına mı kaldık lan biz?

    düzeltme: bir kez west ham united ile avrupa ligi potasına girmiş, eskiden pl'de 7. olan avrupa ligi ön elemesine katılıyormuş sanırım, tam olarak bilmiyorum. bir de bu adamlar sezonu 12. sırada tamamlayıp nasıl avrupa ligi ön elemesi oynamış lan? bilen varsa yeşillendirsin.

    neyse, kısacası bilic denen loser west ham ile iki kez avrupa ligi ön elemelerine katılmış (bir tanesi takımı devraldığı sezon) ve iki kez marius sumudica'dan tokadı yemiş.
App Store'dan indirin Google Play'den alın