• 24
    son donemde babama olan kizginligim ile ilgili bu başlıkta kelam etmek isterim.

    30 yasini yeni devirmis adamim. sen 53 yasina gelmissin. bugüne kadar besledin buyuttun. buraya kadar hersey icin cok ama cok tesekkurler baba. ama sana bazi konularda cok kirginim. oncelikle bundan yillar yillar once neden gidip bizim kulube uye olmadin?uc bes cevre edinseydin be adam.tamam fenerli olabilirsin napayim degistiremedik tuttugun takimi. adimi da fenerli topcudan esinlenip koydun ona da ses cikarmadik. ama ben galatasarayliyim beni boyle kabul ettin. ya cok mu sey istiyorum ya? gidip uc bes bin lira parayi basip uye olacaktin. hepsi bu yaa. arada aidat odemesen de baskan olma ihtimalin vardi.bir dursun ozbek kadar olamadin baba.

    bak dursun'a. ne guzel kardesi yegeni halasi teyzesi koca cinari yonetiyorlar. bizde ne guzel sen ben amcam kuzenlerle takilacaktik. sen fenerli olsan da oturdugum semt der guler gecerdin. amcam floryada takilirdi. sonucta fifa-pes-cm-fm tum oyunlari ben oynarken izledi. uc bes bir seyler kapmistir. bende transferlere el atardim. nasil olsa cok kolay. 3 alan adama 9 verince kosa kosa geliyor. sucuk dagitinca da hatri sayilir bir destekci kapıyorsun.

    ne kaldi geriye bir dusuneyim? hah. futbol disi branslar var. basketbol icin bizim sitede oturan bir cocuk vardi. ergen irisi biriydi adi berke. 48 numara bebek mezari gibi basketbol ayakkabisiyla ne zaman potayi kiracak diye merak ettigim cocuk. hatirladin mi ? onu gormustum gecenlerde basketbol devam mi demistim. yok abi birakali cok oldu anca pc de oynuyoruz diye gevrek gevrek o pic gulumsemesiyle yine gulmustu. basketbol subemiz icin ideal bir adaydi.kupa töreni fotografina can topsakal gibi onu da şoplatirdim.

    kuzenlere e-spor tarafını verirdik. kimse bakmiyor nasil olsa. onlar da biraz yolunu bulurdu. basariyi sahiplenir basarisizligi yikardik birine.

    ah be guzel babam. yaktin beni resmen. hayallerimle oynadin. rica ediyorum biraz daha dikkat.

    ps i love you
App Store'dan indirin Google Play'den alın