• 1194
    (bkz: #2306605)

    olayın özeti bence şu: dursun, divan kurulu üyelerince bir garanti alıp da bu erken seçime gidiyor. bu erken seçim sonrası çıkan burak elmas, mustafa cengiz gibi isimler sonradan çıkan beklenmeyen hamlelerdi. bunu hesap edemedi bence.
    yine de irfan aktar, inan kıraç gibilerini azıcık tanıyorsam dursun özbek'in yeni dönemde başkanlık yapabilmesi için ellerinden geleni yapacağı yönünde.

    bu anlamda, eğer gerçekten diğer yöneticiler dursun'u devirmek istiyorlarsa, muhalefetin ciddi şekilde güçlü bir aday etrafında toplanması gerekiyor. bu mustafa cengiz veya burak elmas, veya başka herhangi birisi olması önemli değil. faruk süren, ünal aysal, hatta bence alp yalman ve duygun yarsuvat'ın da bu yönetime açıkça destek verip, oluşturulacak listeye gerekirse kendi yönetimindeki başarılı yöneticileri paylaşmaları gerekebilir.

    umudum da şu yönde: eğer abdurrahman albayrak, ali güvenç kiraz, yasin çakmak gibi başarılı veya yenilik isteyen ve nispeten genç isimler de bu bahsettiğim muhalefetin listesinde olabilirse dursun'un ipi çok kolay çekilir. 7-8 bin kişi bu seçimde oy kullanacak.
App Store'dan indirin Google Play'den alın