resim
Sofiane Feghouli
Takım:-
Mevki:Ön Libero
Yaş:34
Boy:1.77
Uyruk:Cezayir
  • 1386
    (bkz: 9 aralık 2017 galatasaray akhisar belediyespor maçı)

    maç satsaydı anam, bu maçtan ala satılacak maç mı var? canını dişine takıp oynadı adam. adını anmak istemediğim rezil beşiktaş maçında da ayakta kalan nadir futbolculardandı.

    nedir yani olay? elinizde maç ve hoca sattığına dair bir veri mi var? daha önceki takımlarında böyle bir vukuatı mı var? tudor'la fiziksel ya da sözlü kavga mı etmiş? tudor bu maç sattığı iddia edilen oyuncuyu neden oyundan alamamış? sattığı maçta kendisinden başka kötü oynayan oyuncu yok mu? peki iyi oynayan var mı? dünyanın en çılgın taraftarı olan galatasaray taraftarına bunlar benim sorularım. bir insana karaktersiz demek bu kadar kolay olmamalı. kötü oynamanın başka sebebi olamaz mı? mesela adam fiziken hazır değildir. türkiye'ye adaptasyon süreci yaşıyordur. hoca tarafından yanlış yerde oynatılıyordur. yoo bunlar değil. mesele karakter meselesidir kesin.

    yeni gelen teknik direktörle daha iyi oynarsa müthiş taraftarımıza göre hoca sattığı da ispatlanmış olacak. gülsem mi ağlasam mı? aşağı tükürsen sakal yukarı tükürsen bıyık. allah kolaylık versin feghouli'ye bu fantastik taraftar karşısında.

    not: işbu entry birilerine cevaben yazılmamıştır. sitemim genel olarak taraftarımızadır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın