• 5
    son iki yıldır sosyal medyada ortaya çıkan ve ona buna ana avrat küfür eden beşiktaşlı sikko hesapların arkasındaki kişi. beşiktaş sosyal medyadan sorumlu yönetim kurulu üyesi. özellikle twitter'dan galatasaray'a yapılan saldırıların arkasında bu adam var. öyle fenerlilerin bize, bizim onlara, onların beşiktaşlılara sataşması gibi değil bu dediğim. yürütülen çalışmada direkt olarak galatasaray hedef alınıp marka değerine ve imajına zarar verme amacı güdülüyor. bu çok açık. bunu da öyle 12 numara gibi saçma sapan sonra silinecek tweetler şeklinde yapmıyorlar. yüzlerce feyk hesapla oluşan bir troll ağı kurulmuş vaziyette ve bu piçler deli gibi galatasaray ile ilgili ne varsa anında oraya damlayıp saldırıya geçiyor. bir galatasaray hesabında fatih terim paylaşımı yapılıyorsa 5 dakika geçmeden altına biri gelip alakasız ve provoke edici postlar atıyor. biri tarafından cevap verilirse diğerleri gelmeye başlıyor. twitter'ı aktif kullanan varsa ne dediğimi anlayacaktır.

    mesela şu olay benim dediklerimin hikaye olmadığına bir kanıttır.

    https://twitter.com/...s/943433226785382400

    ekşi'de olanları saymıyorum bile. alın mesela bir örnek. sözlükten harvey dent yakalamış.

    (bkz: #2300748)

    ot, bok tarzı güya edebiyat dergilerinden birinin de sahibi olan bu adama kontra yapacak bir tane profesyonelimiz bulunmamakta. mesela ne yapılabilirdi? bu adamın piçleri twitter'da galatasaray'a fetöcü dediği dönem bunun cemaatin kanalı olan bugün tv'de program yaptığı capslar paylaşılabilirdi. en basitinden bir örnek şu. sağolsun, bizim 50 milyar maaş alan iletişim koordinatörümüz cevap olarak uefa kupası fotoğrafı attırıyordu elendikleri günün ertesi. çap bu, zihniyet bu.

    yeni bir yönetimle sağlam bir iletişim departmanı kurup bu ve bunun gibilere haddini bildirip çıktıkları yere geri sokmak şart.

    önemli ekleme: dream big and dare to fail uyardı. 2016-17 sezonu başında galatasaray lehine hakem hataları isimli videoyu twitter ortamına salıp hakemlerin bizi biçmesine yol yapan da buydu. bizim profesyoneller de günaydın galatasaray ailesi diye uefa kupası fotosu paylaşıyordu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın