resim
Gheorghe Hagi
Görev:Teknik Direktör
Takım:FCV Farul
Yaş:59
Uyruk:Romanya
  • 5353
    hagi sevgisi öyle bir şey ki insan kulübede görmek istiyor ama geçmişten ders çıkarmayıp hagi'yi getirmek yine skandal bir hata olur.

    öncelikle, hagi direkt hücum oynatmaz, dengeli bir oyun anlayışı ister ki sezon başındaki istekli ve agresif hücum oyunumuzu düşündüğümüz sürece beğenmeyeceğimiz kesin. hatırlarsanız rijkaard gibi hücum düşünen birinin yerine geldiğinde de oynattığı futbol yeterli görülmemiş, fazlasıyla eleştirilmişti.

    sonra, biz tudor'un gitmesini niye istedik? büyük maçlar, takımı iyi yönetememesi, aşırı inatçı olup, yanlışlarından vazgeçmeyip (daha çok doğrularından vazgeçip) takımı deneme tahtası haline getirdiği için. belki büyük maçlardaki performansını referans alabiliriz ama sorarım size hagi, tudor'dan daha mı az inatçı? sırf yönetim kendisine sormadı diye hakan yakın'ı bir maç bile oynatmayan, misimovic'e sakız çiğnedi diye kafayı takmış bir adam. ayrıca, deneme konusunda da tudor'dan aşağı değil orta sahada lucas neill ve hakan balta'yı oynattığını, abdurrahim albayrak'ın isyanını ne çabuk unuttunuz?

    hagi, geçen sene romanya'da inanılmaz bir teknik adam başarısı yaşadı ama küçük takımlardaki tanınmamış oyuncuları yönetmek ile büyük takımdaki kendini yıldız sanan kaprisli oyuncuları yönetmek çok farklı, en basit örnek tudor'un karabükspor'da yaptıkları ama daha güçlü kadroya sahip galatasaray'da oyunculara yaptıramadıkları.

    sonuç olarak, zaten adam ''proje, proje'' diye bağırıyor. ona bu projeyi ve sabrı bu yönetim ile bu taraftar mı gösterecek? güldürmeyin beni. hagi'ye sevgimiz ve saygımız sonsuz, kapımız sonuna kadar açık ama doğru zaman bugün değil.
App Store'dan indirin Google Play'den alın