• 141
    yerli olarak kayda değer tek alternatif fatih terim gibi duruyor. aklına başka isim gelen varsa mesaj atabilir. hamzaoğlu, hikmet karaman, cihat arslan, okan buruk, ersun yanal ve abdullah avcı'yı* saymıyorum.

    yabancılara baktığımızda ise en realist hedefler ronald koeman ve slaven bilic bence. michel preud'homme da katılabilir bu iki isme ama oynattığı futbol hakkında pek bilgi sahibi değilim. frank de boer sezon ortasında takım devralmaz. gelse de başarılı olmaz zaten. aynı şeyi luis enrique için de düşünüyorum.

    thomas tuchel en az carlo ancelotti kadar hayal yine bana kalırsa. laurent blanc içinse pek çok şey söyleniyor.* eğer bu söylenenler doğru ise bizim için bir ihtimal olabileceğini sanmıyorum. marcelo bielsa delisinden bahsetmiyorum bile. 4'lü savunma konusunda fazlaca muhafazakar olan yangıncı galatasaray taraftarı, başkan dursun özbek ve bielsa üçgeni. sürrealizme bakar mısın.

    toplayacak olursak: fatih terim olmayacaksa yabancı birine gidilecektir. bu gelecek kişinin başarılı olabilmesi için bir an önce iş başı yapması lazım ortama uyum sağlaması bakımından. çoğu kişi soğuk bakıyor ama slaven bilic bu anlamda çok avantajlı. ligi biliyor, insanları biliyor, basını biliyor, gerçekleşmesi muhtemel olaylardan sonra gelecek tepkileri biliyor. camiaları biliyor. ayrıca; feghouli'yi west ham'a transfer etti, bu sezon başı da ndiaye'yi almak istedi. belhanda ofansif anlamda daha zayıf ama sosa'yı andırıyor. takımın genel yapısı ona uygun. ikinci yarıda da 5 büyük maçın 4'ünü* içeride oynayacağız. beşiktaş'ta iken elindeki kadro rakiplerine göre* daha mütevazı ve tecrübesizdi. ayrıca statları yoktu.

    herkesi boş verelim bilic hoca olsun demiyorum ama bu kadar soğuk bakılmasını da anlamış değilim mevcut şartlarda.
App Store'dan indirin Google Play'den alın