• 131
    1- laurent blanc: psg'yi toplama takım hüviyetinden çıkarıp fransa ligini süpürerek dünya futbolundaki üst düzey teknik direktörlerden biri olarak kabul gördü. fransa dışında hiç çalışmamış olması bir dezavantaj ama bu sezon şampiyon olamasak bile uzun vadeli plan yapılabilecek bir hoca. ayrıca ırkçı diyenler bu adamın bordeaux'da marouane chamakh'la yıllarca çalıştığını ve chamakh'ın blanc'a "idolüm" dediğini unutuyorlar. http://www.dailymail.co.uk/...e-dream-Arsenal.html

    2- fatih terim: üstüne fazla söz söylemeye gerek yok. gelirse %99 şampiyon yapar, şansı yaver giderse avrupa'da başarılı da olur. ama takım asla bir plan doğrultusunda üstüne koya koya ilerlemez, her sezon kasedi başa sarar. yöneticilerle kavga eder, medya mensuplarıyla kavga eder, hakemlerle kavga eder, kendini mutlu hissetmezse milli takım kozunu kullanarak ikili oynayabilir. yine de 2018 şampiyonu olmak istiyorsan kapısını ilk çalacağın adam terim'dir.

    3- michel preud'homme/thomas tuchel: boştaki teknik direktörler arasında avrupa futbolunda öne çıkmış isimler olarak bu iki hoca var. ne yapıp ne yapamayacakları gerçek bir soru işareti. kimya tutarsa muhteşem bir sonuç da çıkabilir, tutmazsa rezillik de çıkabilir afedersiniz.

    5- dick advocaat: birçoğumuzun unuttuğu ama geçen sene tek işe yarar adamı jeremain lens olan fenerbahçe'ye gayet iyi top oynatan, oynadığı 8 derbiden 4 galibiyet, 3 beraberlik ve 1 mağlubiyet alan, manchester united'ı yenen, aziz yıldırım'ın sürekli olarak işine karışması sebebiyle şubat ayından itibaren bütün şevkini kaybettiği için "al amk madem gör senin takımını" deyip kafasında görevi bırakan ve ikinci yarıda kötü sonuçlar alan bir hoca. gelse şampiyon yapar ama 6 aydan uzun süreli plan yapamazsın. son çare olarak "mayıs'a kadar çalış, şampiyon yap, şampiyonluk ikramiyeni al git" denebilir.
App Store'dan indirin Google Play'den alın