• 119
    bir sporcunun hayatı boyunca kazanamayacağı parayı ya da spordan sonra yitirdiği şöhreti ona geri verebilen bir program survivor. sanmayın ki programı savunuyorum ama bu tespitim de bir gerçek. böyle programların olmamasını istiyorsak o zaman çözümü nevin yanıt gibilerin bu programama katılmamasında aramamalıyız. nevin yanıt kabul etmese süreyya ayhan kabul eder, o kabul etmese aslı çakır alptekin kabul eder.

    ama kimse bu programları izlemezse o zaman işte bu programların yapımcıları bu insanlara ne kaybettikleri şöhreti vaat edebilirler ne de hayatları boyunca kazanamadıkları kadar parayı. herkes izliyor ama bunları. ekşi sözlük gibi kullanıcılarının büyük çoğunluğunun üniversite öğrencisi ya da mezunu olduğu bir mecrada ciddi ciddi favoriler tartışılıyor falan.

    milleti gelin kaynana programları izliyorlar diye aşağılayanların büyük kısmı da survivor izliyor. benim naçizane tavsiyem bari evde annelerinize falan izlettirmeyin. kadının bir o keyfi var diyen olursa diye şunu da ekleyeyim; ben kadına televizyonu yasakalyın demiyorum. herkesin evinde internet var, alternatifler sunun. açın bakalım sadri alışık' ın ayhan ışık' ın siyah beyaz filmlerini anneleriniz sevecekler mi yoksa bu güzel değil survivor mı açın diyecekler...
App Store'dan indirin Google Play'den alın