• 2114
    kadro kalitesini yaratan hocasıdır.

    mevcut kadrosunda beşiktaş'a geldiği dönemdeki, formuyla, ismiyle keşke galatasaray'a gelseydi diyebileceğimiz 3-4 oyuncu anca vardır. pepe, adriano, medel, talisca belki lens ile tolgay. ki bunlara bile yaşlı, düz oyuncu vs. diyebilirdik.

    ispanya liginin vasat kalecisi fabri, süper ligin ortalama sol beki tosic, hiç profesyonel olmadan ingiltere'den gelmiş ve biliç ile dibi görmüş oğuzhan, o dönem antalyaspor'a gidecekken son anda takımda kalan ve kariyerindeki en büyük takım psv olan 33-34 yaşındaki atiba, futbol hayatı katar'da devam etme noktasına gelen quaresma, kasımpaşa'da bile etki bırakamamış babel, pektemek'in yedeği cenk, kondisyonsuz, sakat gönül ve italya'dan koşarak dönmüş caner. hangisini galatasaray'a isterdiniz?

    galatasaray bu sene başında 40 milyon euro para harcadı. beşiktaş'ın kurduğu kadroya toplamda harcadığı para bu değildir. aslında basın tarafından şişirildiği gibi fikret orman'ın öyle büyük transfer başarısı yok, sadece bütçesine göre hareket ediyor. görüldüğü gibi aldıkları oyuncuların çoğu vasat ya da sorunlu oyuncu. sadece hoca verim alıyor.

    bir de bizim dilenci tayfanın, adamların yedek kulübesi zengin, biz de kimse yok geyiği var. medel, lens, negredo bu sene takıma katıldı. adamlar iki senedir şampiyon oluyor, ömer şişmanoğlu'ndan, necip'den falan verim aldı adam. sen eren'i, yasin'i, rodriguez'i, sinan'ı, selçuk'u beğenmiyorsun. kaldı ki 40 milyon euro para harcadın, mesela n'diaye'ye 10 milyon vermeseydin, eren-tolgay takası yapsaydın (eren'i şenol hoca çok istemişti, o dönem 1 yıllık mukavelesi kalan ve yedek olan tolgay'ı rahatça alırdın) , 10 milyon euro ile de yedek orta saha ve forvet alırdın. o zaman da tolgay'ın orta saha çizgisini geçmemesinden bahseder, eren'i kaptırmayacaktık abi derdin.

    işin özün beşiktaş'ın kadro kalitesi üzerinden tudor'u savunmak saçma. belhanda, ndiaye ikilisine 20 milyon euro verdiren adamı kadro derinliği yok diye savunamazsın.
App Store'dan indirin Google Play'den alın