resim
Wesley Sneijder
Görev:Stratejik Danışman
Takım:-
Yaş:40
Uyruk:Hollanda
  • 15493
    tudor'la anlaşamadığı çok bariz, neden gelsin ki? dursun'un da adeta kovarcasına ve itibarsızlaştırıp bu takımdan gönderdiği de aşikar. sneijder gururlu bir futbolcu, sadece bu sebepten dolayı bile gelmez. diyelim ki geldi, sneijder 1 milyon euroya oynasın diyenler var. şaka mı yapıyorsunuz gerçekten, anlamıyorum. tarık çamdal bile 1 milyon euro küsür alıyor ulan bu kulüpte.

    bu sezon gitmemesi gerekiyordu ama şimdi de dönmemesi gerekiyor. sneijder bizim için kapanmış bir defter artık. unutmakta fayda var. bence bu sezon ilk defa yabancı sınırının gevşemesi sonucu adam akıllı bir kadro kurabildik. bu takımda da sneijder olamadı. bu hem bizim adımıza hem sneijder adına şanssızlık. ama bir kez daha belirtiyorum ki geçmişe dönmek ve orada yaşamak iyi bir şey değil. sneijder artık geçmişimizde kaldı, tıpkı melo, elmander gibi.

    nice'de tutunamamış olması doğrudan teknik direktör tercihiyle ilgili. hiç düşünülmeyen, 18'e bile alınmayan bir oyuncudan kalite sorunları, mental sorunları varmış gibi bahsetmek sorunlu bir yaklaşım. favre'nin bu tavrı devam ettiği sürece futbola dönmesi çok zor. amerika zamanı geldi bence, ya da efsanesi olduğu ajax'ta emekli de olabilir. umarım hayırlısı olur ama nice'de devam etmesin. yakında favre'yi kovabilirler, bu da bir seçenek. o zaman nice'de de devam edebilir. sneijder'in kendisine uyan bir teknik direktörle çalışması lazım. bu favre ya da tudor olamaz.
App Store'dan indirin Google Play'den alın