• 1
    galatasaray düşmanı güntekin onay'ın beinsports'da gomis'in 1 maçlık cezası sonrası yaptığı şuursuz açıklamalar nedeniyle başlayan sanıyorum ekşi sözlük orijinli kampanya.

    9 aralık 2017 galatasaray akhisarspor maçı'nda gösterilen kırmızı kartlar sonrasında pfdk'nın kararıyla ilgili ne dediğini hatırlayalım;

    "yayıncı kuruluştayız diye her şeyi açık konuşamıyoruz. ancak aynı maçta atılan akhisarlı oyuncu 3 maç ceza alıyor, gomis ise 1 maç. kim tepki gösterirse göstersin, umrumda değil. pfdk'nın bu kararlarını adil bulmuyorum."

    bakın bu güntekin onay denen adam haftalardır feghouli'ye yapılan ve oyuncuyu burada oynatmamaya yönelik hakem baskısına, adalet adına ağzını açıp tek kelime edememiş.

    adamı kırmızı kartla haksız yere attılar ağzını açmadı.
    haksız yere atılmış adama 3 maç ceza verdiler ağzını açmadı.
    yine geçen hafta oynanan akhisarspor maçı'nda kendisini arkasından ittirip tartaklayan oyuncuya sadece yüzünü döndü diye sarı kart gördü. ağzını açmadı güntekin onay.

    güntekin onay işte budur.
    o nedenle ben de bu kampanyaya katılıyor ve destek veriyorum.
    hiç bir şey yapamazsanız http://tr.beinsports.com/iletisim adresinden beinsports yoruncu seçeneğini işaretleyerek güntekin onay'ı şikayet edin.
App Store'dan indirin Google Play'den alın