• 1671
    şu son 1 aydır medya tarafından inanılmaz derecede şişirilen, inanılmaz haberlere konu olan, akla mantığa uymayacak açıklamalarla pohpohlanan takım.

    türkiye'nin şampiyonlar ligi tarihindeki en büyük başarısını yakaladıklarını diyen var (oha).
    fenerbahçe ve galatasaray'ın bu seviyeye gelmesini ümit eden bir başkanları var (çüş).
    bayern'i elersek şampiyonluğun en büyük adayı oluruz diyen yorumcular var (oeeeh).
    şu kadro, beşiktaş tarihinin en iyi kadrosu diyen var (yav he he).

    lan aklım duruyor yeminle. ülkece akıl tutulması yaşıyoruz. galatasaray bundan 3-4 sene önce juventus'lu real'li gruptan çıktı, bu kadar konuşulmadı. 2 senedir oynadığı en büyük rakip as monaco olan takım (ki bu sene liderin 9 puan gerisinde, en etkili adamlarını kaptırmış olan bir monaco) o kadar şişiriliyor ki akıl alır gibi değil. fenerbahçe bile zamanında yarı finalin kapısından tek golle dönmüş, bu beşiktaş ne yaptı lan? galatasaray üst üste 2 sene gruptan çıktı, birinde real'i elinde kaçırdı desek yeridir, bu kadar tatava yapılmadı medyada. eski kupada 1 yarı finali, yeni kupada 3 çeyrek finali olan galatasaray'ı, uefa ve süper kupa sahibi takımı görmezden gelip "beşiktaş türkiye'nin en büyük başarısını kazandı" diyen akıl fakiri insanları gördükçe deliriyorum resmen.

    fenerbahçe bile daha başarılı bu adamlardan avrupa'da. bir kere gruptan çıktılar diye yer yerinden oynadı. bayern münih'i eleme planları yapıyorlar şimdi. sistematik olarak bayern'in eleneceğiden falan bahsediyorlar. basel, sevilla falan olsa tamam da bayern'in kupadan daha 16 turunda elenmesi diye bir şeyin ihtimali olabilir mi allah aşkına? mesela eşleşme ihtimalleri olmasa dahi bayern-chelsea, bayern-barcelona, bayern-real, bayern-juve, bayern-city gibi maçlar olsa da "bayern elenir" diyebilir miydi bu tip yorum yapanlar? beşiktaş'ın oynadığı futbol ne ki siz tarihin en köklü, en sistemli, en başarılı takımlarından birini hafif alıp "vodafone arena'da eleriz bunları" diyebiliyorsunuz?

    lan bayern evinde 2 fark yese deplasmanda 4 fark atar. sapık mısınız nesiniz, anlamıyorum.

    leooel editi: eski kupada 1 yari final yeni kupada 3 ceyrek final bilgisi yanlis. dogrusu; eski kupada 1 ceyrek 1 yari final, yeni kupada ise 4 ceyrek finalimiz bulunmakta. eski kupada 62-63 sezonunda ceyrek finalimiz var, yeni kupada ise 93-94 sezonunda manchesteri eleyerek katildigimiz gruplar ceyrek final gruplariydi cunku 4 takimli 2 grup vardi o sene. ayrica 1 ceyrek final de kupa galipleri kupasinda oynadik.
App Store'dan indirin Google Play'den alın