• 1066
    kendisi hakkında beine aşağıdaki şikayeti attım, ne kadar çok kişi benzer atarsa bu şahıs gibilerinin sesi o kadar azalır.

    merhaba,

    her ay ciddi bir meblağda ödeme yaptığım bein aboneliğim var. galatasaraylıyım. lakin bein sports'dan beklediğim tarafsız yayın ve yorumlar. galatasaray lehine bile olsa taraflı yayın istemiyorum, istersem gstv'yi izlerim. 14.12.2017 tarihinde izlediğim oyun kurucu adlı programda beşiktaşlılığı ile bilinen sunucu/yorumcu güntekin onay, daha önce defalarca yaptığı gibi galatasaray aleyhine sözler sarfetmiş ve programı yanlı bir yayın haline getirmiştir. galatasaraylı oyuncu gomis'in kırmızı kart cezasının 1 maça düşürülmesi ile ilgili ile ilgili yorum yaparak tff'nin galatasarayı kolladığını ima eden yorumlarda bulunmuş ve galatasaray aleyhine kamuoyu oluşturmaya çalışmıştır. aynı yorumcu, beşiktaşlı babel ve fenerbahçeli alper'in cezasının düşürüldüğü dönemlerde ise aynı konularda yorum yapmamıştır.

    insanlar takım tutabilir, taraflı da olabilir ama yayıncı kuruluştaysanız, ekranda olduğunuz sürece tarafsız olmanız gerekmektedir.

    bein sports ekranlarında, galatasaraylı, beşiktaşlı, fenerbahçeli yorumcular olabilir, bu sporun ruhunda vardır. mesela beşiktaşlı metin tekin de sizin ekranlarınızda yorum yapmaktadır. kendisinin yorumları kesinlikle beni rahatsız etmemekte hatta beğenimi kazanmaktadır. lakin parasını ödeyerek hizmet aldığım bir platformda, açıkca tuttuğum takıma düşmanlık yapan, galatasaray'ın aleyhine kamuoyu oluşturmaya çalışan fanatik birinin var olmasını kabul edemem.

    güntekin onay isimli şahıs hakkında gerekli işlemlerin yapılıp, kanaldan uzaklaştırılmasını, müşteri memnuniyetini göz önünde bulunduran global bir firma olarak sizden talep ediyorum.

    her şikayete çalışan çıkarılmaz mantığıyla yaklaşmayıp, bu şahsın fanatizminin kanala nasıl zarar verdiğini görmenizi umuyorum.

    bu ve benzeri şahıslar bulundukça aboneliğimi önümüzdeki yıl için yenilemeyi düşünmüyorum.

    saygılarımla.
App Store'dan indirin Google Play'den alın