• 65
    böyle önemli bir maç arifesinde sözlüğün bu halde olmasında payı var ise herkesten çok özür dileyen yazardır.
    1-tepkim işini iyi yapamayıp insanlara umut aşılayan doktorlaradır. doktorunla ve fizyoterapistimle ettiğim ciddi kavgalar bundandır.
    2- hala doktorların fazla hassas olduğunu düşünmeye devam ediyorum. biri bir mğhendisi kötülese pek umrumda olmaz yani ama doktorlar arasında inanılmaz bir bağlılık var hiç laf söyletmiyprlar arkadaş kendilerine hayret bir şey.
    3- ağırlık kaldırmanın benim için ne kadar büyük anlamları olduğunu belki de hayatımı kurtardığını bilmeden atıp tutan arkadaşlar bu ayrıntıyı atlamasın kütfen
    4- yanlış doktorların ve fizyoterapistlerin elinde oyuncak olabilirsiniz kavga edebilirsiniz böyle durumlarda sakın geri durmayın hakediyprsa aman şaf söylemeyeyim şudur budur yapmayın hakkınızı savunun. en doğru ve en iyi tedaviyi almak en büyük hakkınız.
    5- evet tıp diğer bişimşere en bağımlı bilim bu konuyu da sabaha kadar tartışırım. bir çok yardımcı dal olmadan tıp tek başına çok çaresiz.
    6- o şiveli yazılar filan biraz espri olsun diyeydi. hemen vurup kırmaya çok meraklısınız. düzeyiymiş şuymuş buymuş.
    7- ilgili entrynin önemli kısımları kulağınıza küpe olaun polemik kısımları değil. ayakkabı seçimi önemli eklemlere çok dikkat vs
    8- yeter artık bel dıtığıymış doktormuş mühendismiş la bu karaköpek size ne etti ? hayırlısıyla malatya maçını alalım lütfen rica ederim konsantrasyon. yazdıklarımın arkasındayım ama belki biraz uslupta sıkıntı oldu. neyse olmamız gereken şeylere konsantrasyon lütfen beyler.
    9- son olarak,ağaçtan düşenin halinden ağaçtan düşen anlar bana fıtığı olan birilerini getirin arkadaş. o beni anlayacaktır.
App Store'dan indirin Google Play'den alın