• 54
    (bkz: #2301854)

    ilgili entrysinde komiklik yapıyor sanmıştım ama herif baya ciddiymiş.

    bu vucut geliştiren arkadaşlarda cidden bazı devreler yanıyor gibi genelde. kaslı maslı ya, istediğini döver onu kızdırırlarsa. aloo. abicim, 2017 yılında yaşıyoruz. hayır malum entrysinde şey etmiş, sonra cevaben de sıvamış:

    (bkz: #2301863)

    bu nedir arkadaş? kaç yaşında adamsın, mühendissin falan. bunlar nasıl bomboş laflar. universiteye yeni yerleşmiş cocuk gibi 'yok bizim meslek olmazsa siz bi halt yapamazsınız' falan. bunlar nedir allah askına ya?

    artık google varmış da doktorlar kadar kendisi de biliyormuş. ya abi git kendi kendini tedavi et o zaman. bulaşma insanlara koca koca kolların ve zorbalıgınla.

    yani cidden okumuş cehalet en kötüsü oluyor. adam agırlık calısıyor, ee bunun bele iyi gelmedigi ortada, bırakman lazım diyorlar pasama, ama o şımarık cocuk gibi 'bırakmam, baska cözüm bul' diyor. şeker hastaları da baklavayı bırakmadan cözüm istesin falan doktorlardan. bulamazlarsa da dövsünler. sene olmus 2017, bi diabetin caresini bulamamıs beceriksizler.

    edit: ilgili entrysindeki nahoş kısımları editleyip silmiş arkadaş.
    edit2: pişman olup silmemiş. daha agırını yazacakmıs da coluk cocukla muhattap olmak istemiyormuş. özelden öyle buyurdu kendisi.
App Store'dan indirin Google Play'den alın