resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 2016
    her kesin dilinde bir kelime," kendisine verilen parayla daha iyisini alabilirdik." ben gerçekten merak ediyorum, futbol piyasasının bu kadar arttığı dönemde, monaco'nun aldığı keita gibi topçuların 60-70 milyon ettiği yerde, nasıl daha iyisini daha ucuza alabilirdik ? gerçekten bana daha ucuza alınabilecek ve şuan belhanda'nın yaptığı işleri yapacak futbolcuları sayar mısınız ?

    rakip takımda oynayan muadillerinden maç başına en az 3 katı topla oynayan, dikine oynamak istediği için de pas yüzdesinin düşük olmasının normal olduğunu oyuncumuz. en isabetli orta açan, en çok asist yapan, topla dripling yapan, kafa topuna çıkan ofansif oyuncumuz. ama 4 tane penaltı golü atan ve maç başına 10 defa topa dokunan guliano, maç boyu ceza sahasında bekleyen talisca çok daha iyi.

    biraz daha şut çekmesi tabi ki kendisi ve takımı için daha iyi olabilir. tabi ki yapması gereken ve yapabileceği çok daha fazla şeyler var. ama gömülecek, kazık, yürüsün gitsin tarzı eleştiriyi hak edecek bir performans göstermemektedir.
    not: sneijderspor
App Store'dan indirin Google Play'den alın