• 10
    kendisinden pek haz etmem ancak sevdiğim birkaç noktası var.
    ilki, kendisi leicester doğumlu ve leicester city taraftarıdır. hatta leicester city premier lig'de şampiyon olduğunda, o da bir turnuva kazanıyordu. yanlış hatırlamıyorsam dünya şampiyonası.
    ikincisi, rest kullanımında çok ama çok az rakibi vardır. kendisinin rest kullanımını oturup izlemişliğim, kendi yeteneğim doğrultusunda da çok uygulamışlığım vardır. selby'nin rest kullanımını izlemek ders niteliğindedir bence.
    üçüncüsü, oyundan kopmaz. psikolojik olarak çok ama çok üst düzey seviyededir. 15 olan kazanacaksa ve oyun 14-0 ise, karşınızda kimin olduğu fark etmez. selby olmasın yeter dersiniz ama. 14-1 olduğu vakit, selby için daima bir şans vardır. bırakmaz, kovalar, devam eder.

    üç dünya şampiyonluğu vardır, döneminin çok büyük snooker oyuncusudur ama tüm zamanlara baktığımızda bir steve davis, bir stephen hendry, bir ronnie o'sullivan, bir john higgins gibi "ikon" değildir bence. ha bunların altına bir isim yazacaksak da büyük ihtimalle selby gelir. örnek alınası çok yönü olan bir snooker oyuncusu.
App Store'dan indirin Google Play'den alın