• 29179
    (bkz: 9 aralık 2017 cleveland cavaliers philadelphia 76ers maçı) sonrası, aa muhabirinin soruları üzerine...

    philadelphia 76ers çok iyi oynadı. dünkü mağlubiyetten sonra evimizde galip gelmek istiyorduk, kazandık. takımın morali iyi durumda. aynı şekilde devam etmek zorundayız.

    takım arkadaşlarım ve antrenörlerim geldiğim günden itibaren çok yardımcı oldu. hiç yabancılık çekmedim diyebilirim. herkes çok sıcak ve iyi niyetli bir biçimde bana yardımcı oldu.

    umarım ilk yılımda şampiyonluk yüzüğünü takan takım biz oluruz.

    insanların beni desteklemesi, gece kalkıp beni izlemesi çok gurur verici bir durum. türk halkının desteği bana inanılmaz moral oluyor. maçlara ona göre çıkıyorum. o yüzden herkese beni destekledikleri için çok teşekkür ediyorum. umarım ben de basketbolumla türkiye'yi en iyi şekilde temsil ediyorumdur.

    böyle bir kadroda yer almak benim için inanılmaz, çok mutluluk ve gurur verici bir şey. takım arkadaşlarım arasında çok şeyler öğrenebileceğim tecrübeli oyuncular var.

    lebron james genel olarak herkese yardımcı olan birisi. inanılmaz bir lider ve oyuncu. ben de onunla aynı takımda olduğum için çok mutluyum. ondan öğrenecek çok şey var.

    genel amacım basketbolumu sürekli geliştirmek ama asıl hedefim nba'de kalıcı olmak. basketbolu bırakana kadar nba'de oynamak istiyorum.

    -fiba'nın sezon içi milli takım maçları kararına:

    bütün oyuncuları zor durumda bırakan bir uygulama. hiçbir takım as oyuncuları ile oynayamadı. basketbolcular, oynadıkları kulüpler ve milli takımlar arasında kalıyor. bu da onları olumsuz şekilde etkiliyor ama sonuçta karşılaşmalar oynanıyor. türkiye'nin maçlarını yakından takip ediyorum. ikide 2 yaptık. inşallah şubat ayındaki maçları da kazanarak dünya kupası elemelerinde en iyi şekilde ilerleriz.

    cedi osman

    not: quicken loans arena'da, lebron james'in 30 sayı, 13 ribaund, 13 asist ile triple-double yaptığı ve cavs'in 105-98 kazandığı maçta 11 dakika süre alan cedi, denediği tek üç sayılık şutunu sokarak 3 sayı, 3 ribaund, 1 top çalma ile oynadı.
App Store'dan indirin Google Play'den alın