resim
Younès Belhanda
Takım:Al-Shamal SC
Mevki:On Numara
Yaş:34
Boy:1.75
Uyruk:Fas
  • 1976
    transfer hikayesi benim için koca bir soru işareti olan futbolcu, çünkü bu adamın bu bonservis ve maaşla alınması kulüp için çok büyük bir hata. o paraya öküz alınırdı derler ya hani... hem de sneijder'i tutup üzerine istediğimiz mevkiye öküz alırdık. ya da sneijder yerine öküz al, farketmez... vermediği kendisinden beklenen katkıyı hatta negatif etkisini de takımda barındırmamış olurduk.

    ben zannetmiyorum ki scout ekibimiz belhanda'nın maç videolarını izledi, veya canlı takip etti, ve sonunda onay verip hatta üzerine de bu paraya değer deyip önerdi. para mevzunu scoutlar karar verecek değildir elbet ama arkadaşım koskoca kulüpte bir allahın kulu demedi mi: "yav arkadaş ben bu adamın tüm sezon maçlarını izledim", eeee?, "bu adam ne 8 milyonu ne bu maaşı hak eder. galatasaray bu adam için büyük nimet, bu paralar verilmez !". zannetmiyorum ki geçen sezon formu farklıydı. belki de bir kaç en iyi maçı izlendi sadece, bilemiyorum. fakat kim ısrarla bu adamı isteyip aldıysa çok büyük bir hata yaptığı gerçeğini kabul edip bir daha bu hatanın tekrarlanmaması için gereken önlemler alınmalı. çok zor bir şey değil ya bir adamın tüm sezon maçlarını izlemek. cidden ben bu adamın iyi bir futbolcu olduğunu düşünmüyorum, formu geçin. bugünkü akhisar maçının da sadece özetini izledim ki özetten iyi oynadığını zannettim bu sefer...

    ben bu hatanın kulübümüze gerçekten çok zarar verdiği düşüncesindeyim. bu paralar bizim için çok yüksek ve biz daha iyi alternatifini zaten kadromuzda bulunduruyorduk... bilemiyorum, bu işin başındaki esas onay veren hesap vermeli. bize değil tabii ki fakat kulüp yönetimine. bu scoutsa yerine scout bakılmalı, bu teknik direktörse teknik direktörün istediği oyuncu eğer ki böyle pahalıysa scout ekibinin onayından geçmeli. eğer ki menajerlerse, söyleyecek söz bulamıyorum zaten.

    edit: ilk defa eski entrylerime dönüp belki de bir nebze "ben demiştim" diyeceğim fakat bunu memnun olarak söylemiyorum. sadece ben -hayatında galatasaray'dan önce belhanda'nın 90 dakika maçını izlememiş, sadece gelmeden birkaç videosunu izlemiş ben- bile yazın başlarında bu adamın ne olduğunu görmüşsem, koskoca kulüp nasıl göremez ve ne mantıkla hareket eder diye deliriyorum. 3 entry paylaşıyorum, ki serzenişimi içeren birkaç entry daha mevcut geçen yazdan. eminim ki birçoğumuz da zaten öngörmüştür olacakları.

    (özellikle dikkat çekmek istediğim nokta ben youtube videolarından belhanda'nın ne tip bir oyuncu olduğunu görmüşsem, scout ekibi ne iş yapıyor acaba?)

    (bkz: #2187784)

    (bkz: #2187735)

    (bkz: #2210602)
App Store'dan indirin Google Play'den alın